Serveis

Vives i Roig associats i el Col.lectiu El Puig SCCL conformen dos despatxos amb un total de 10 persones que tenim la voluntat d’oferir un servei integral de consultoria, defensa jurídica, assessorament i gestió.

Consultoria a persones, famílies, institucions i entitats, en el camp fiscal, urbanístic i medi ambiental.
La prevenció sempre és bona consellera, i una estratègia pensada, contrastada, sempre dona majors possibilitats d’èxit a unes activitats quotidianes que afecten -directament o indirecta- el patrimoni de les persones o les institucions públiques. L’urbanisme, el medi ambient i la fiscalitat tenen un nexe comú patrimonial, que dona cada cop més transcendència als drets que hi estan afectats.

Gestoria per a persones i empreses en el camp laboral, comptable i fiscal.
Fer fàcil i comprensible la gestió comptable – administrativa i donar tranquil.litat a les persones i empreses que ens deleguen els seus plantejaments fiscals, i fer-ho amb una relació qualitat/preu de molt alt nivell ha estat des de sempre un dels objectius de la nostra oferta de serveis.

Assessorament i defensa jurídica, en els àmbits civil, administratiu, fiscal i laboral.
Amb més de trenta anys d’exercici professional, sense tatxa de cap tipus, i molts plets afrontats des de l’honestedat i la independència de criteri, però sense perdre la convicció de què sempre és preferible un acord a un plet. Tot amb tot, al jutjat només s’hi ha d’anar quan … s’hi ha d’anar; és a dir: quan l’altra part no accepta parlar-ne i l’advocat està convençut que la raó és de part del nostre client i no hi ha altre camí pel seu reconeixement que defensar-la en els jutjats.